Glæd jer til Julemarkedet i Designmuseum Danmarks have! -

Medlemmer af Danske Kunsthåndværkere & Designere tilmelder sig netop nu, det der bliver Københavns nye store julemarked for de professionelle udøvere.

Tak for et velbesøgt Kunsthåndværkermarked -

Danske Kunsthåndværkere & Designeres årlige marked på Frue Plads blev godt besøgt i løbet af de 3 dage, markedet løb af stablen. Tak til alle der besøgte markedet i 2016. Vi glæder os til at se jer igen i 2017!

Vinderne af Håndfuglen 2016 -

Hvert år kåres Kunsthåndværkermarkedets Bedste Nye Unika og Bedste Nye Produkt. Markedsprisen Håndfuglen bliver uddelt af en faglig jury, der i år udgøres af designdirektør Stig Andersson, keramiker Anne Tophøj samt skribent og redaktør Charlotte Jul. Håndfuglen gik i år til..

Årets jury for markedsprisen Håndfuglen 16 -

Hvert år kåres en vinder af Håndfuglen i kategorierne Bedste Nye Produkt og Bedste Nye Unika. Årets jury er..

Tekstiludstilling og fælles broderi i Vor Frue Kirke -

Vor Frue Kirke byder på tekstiludstilling og fælles broderi under Kunsthåndværkermarkedet.

Lækre italienske specialiteter på markedscaféen -

La Fattoria er ny café på Kunsthåndværkermarkedet med lækre italienske specialiteter.

Vind lækre kunsthåndværk og designprodukter -

Som en nedtælling til markedet udloddes hver dag lækre kunsthåndværk- og designprodukter via Danske Kunsthåndværkere & Designeres Facebook-side.

Værkstedskig: Fra Papir til Porcelæn -

Før det smukke hvide porcelæn præsenteres på Frue Plads, har det været igennem en tidskrævende proces og bearbejdning. Keramiker Pia Baastrup viser hvordan papirmodeller forvandles til eksklusiv porcelæn.

Kig smykkedesigneren over skulderen: 1 m² arbejdsbord og en masse ideer! -

Smykkedesigner Hanne Bay Lührssen har værksted og galleri i Flensborg. Her laver hun sine smykker, der er kendetegnet ved en klar formgivning med geometriske former og håndværksmæssig perfektion. Fotoserie: Værkstedskig

Keramikerens værksted i Odense -

Følg forberedelserne til Kunsthåndværkermarkedet på værkstederne landet over. Her et kig til den keramiske proces fra Mona Vanders værksted i Odense.

Værkstedskig: Tekstiler fra Fanø -

Få et sneak peak fra værkstederne landet over inden de færdige produkter og unikaværker præsenteres på Frue Plads. Her er der tekstiler fra Fanø.

Julemarked i Bredgade -

Danske Kunsthåndværkere & Designere inviterer til julemarked i Bredgade de 3 første weekender i december. Her vil være rig mulighed for at finde personlige julegaver af høj kvalitet.

Prisuddelinger, jazz og TV-besøg -

Kunsthåndværkermarkedet 2015 fik en flot og varm start med blå himmel, jazz og god stemning. Frue Plads blev i dag fyldt med glade mennesker og fantastisk kunsthåndværk og design. På universitetstrappen sørgede markedets jazzorkester for sætte den rette stemning inden åbningstalen, der blev holdt af  Anne-Louise Sommer, Direktør for Designmuseum Danmark.
Markedsprisen Håndfuglen blev senere på dagen overrakt af årets jury. Prisen i kategorien bedste nye unika gik til smykkedesigner Lone Løvschal, og i kategorien bedste nye produkt gik den til keramiker Pia Baastrup.

Åbningsdag med musik, taler og prisoverrækkelse -

Torsdag den 13. august 2015 åbner markedet for herlighederne. Åbningsdagen byder både på musik, taler og prisoverrækkelser.

Frue Plads er igen i år Nordens største udendørs marked -

130 professionelle kunsthåndværkere og designere har i år tilmeldt sig Kunsthåndværkermarkedet på Frue Plads.

Tilmelding til markedet -

Medlemmer af Danske Kunsthåndværkere kan netop nu tilmelde sig årets marked på Frue Plads i København. Sidste frist er den 15. marts 2015.

Julemarked i Bredgade -

Kom til julemarked 3 weekender i december i Danske Kunsthåndværkeres projektrum, Officinet.

Udstilling med vinderne af markedsprisen -

Fra den 8. august - 7. september udstilles de værker som har modtaget Kunsthåndværkermarkedets pris Håndfuglen i perioden 2007-2014.

Vind kunsthåndværk og design -

Om blot to uger åbner Kunsthåndværkermarkedet! Hver dag frem til åbningen er der mulighed for at vinde et værk i 'Nedtællingen' via Facebook.

Islandsk kunsthåndværk på Frue Plads -

Mød islandske kunsthåndværkere og designere på Frue Plads. I år er 7 islandske udøvere inviteret til at deltage på markedet.

Prisvindere på ministerkontoret -

Vinderne af markedsprisen Håndfuglen viser kunsthåndværk på kulturministerens kontor.

Årets markedsdeltagere 2014 -

Mere end 130 medlemmer af Danske Kunsthåndværkere har tilmeldt sig markedet på Frue Plads. Tilmeldingen er afsluttet.

Tilmeldingen til Kunsthåndværkermarkedet er i fuld gang! -

Medlemmer af Danske Kunsthåndværkere tilmelder sig netop nu markedet, der åbner den 14.-16. august 2014 på Frue Plads.

Cool Jul i Paris -

Franskmænd er vilde med dansk æstetik og humor i kunsthåndværk og design. I december er Danske Kunsthåndværkere inviteret til julemarked i Det Danske Hus, La Piscine Roubaix og en international udstilling i galleriet Made In Town. 12 kunsthåndværkere fra Kunsthåndværkermarkedet på Frue Plads er udpeget til projektet.

Tak for i år -

Tak til alle for et fantastisk marked på Frue Plads! Både publikum og deltagere har været med til at gøre Kunsthåndværkermarkedet på Frue Plads 2013 til et særligt år. Vi glæder os til at se jer alle igen i 2014.

De fik markedsprisen Håndfuglen 2013 -

Det var en enig jury, der kårede årets modtagere af Håndfuglen 13, på universitetstrappen. Keramiker Karina Skibby modtog prisen i unika-kategorien og smykkedesigner Karina Hunnerup modtog prisen i produkt-kategorien.

I dag åbner markedet! -

Så er det i dag kunsthåndværkere fra hele landet samles på Frue Plads i København for at vise lækkert kunsthåndværk frem, fortælle værkhistorier og fejre 30-års jubilæum for markedet. Her er et kort rids over dagens program..